Hyvä urheilun ystävä!

Purjelauta kuuluu SPV:n valmennuslinjauksen keskeisiin luokkiin yhdessä laserin ja skiffien kanssa. Hiljattain SPV on investoinut merkittävästi purjelautailun valinta- ja huippuvaiheen valmennusolosuhteisiin. Lisäksi muutamat seurat (esim. BS, HSK, HSS ja NPS) ovat lähteneet investoimaan muun muassa lasten ja nuorten purjelautailuun.

Tulevana kesänä tulemme järjestämään yhdessä luokkaliiton kanssa harjoitusleirejä purjelautailijoille. Mutta ennen kun pääsemme vesille, haluamme järjestää nykyisille sekä tuleville purjelautavalmentajille kaksiosaisen webinaaripaketin. Molemmat jaksot tallennetaan ja tallenteet ovat katsottavissa 29.4. eteenpäin SPV:n kotisivuilla. Webinaarit ovat ilmaisia.

Webinaareissa asiantuntijoina toimivat maajoukkueen valmentaja ja meteo Martin Gahmberg, maajoukkuevalmentaja Joakim Wilenius, sekä SPV:n purjelautavalmentaja ja nuorten olympiavalmentaja Borja Carracedo. Webinaarit pidetään englanniksi.

Webinaareihin pääset osallistumaan tästä:

Part 1 – Classic Windsurfing | ti 27.4. klo 19-21
https://suomenpurjehdusjaveneily.clickmeeting.com/windsurf-coaching-webinar-part-1-classic-windsurfing

Part 2 – Foiling | ke 28.4. klo 19-21
https://suomenpurjehdusjaveneily.clickmeeting.com/windsurf-coaching-webinar-part-2-foiling

Ensimmäisessä osassa pureudumme perinteiseen purjelautailuun, ja toisessa osassa lennetään uusien foilaavien lautojen vauhdissa. Vaikka webinaarit ovat suunnattu eritasoisille purjelautavalmentajille, suosittelemme kaikkia purjelautailusta kiinnostuneita osallistumaan rohkeasti mukaan.

Välitäthän tietoa eteenpäin, kiitokset! Lämpimästi tervetuloa – nähdään ja kuullaan linjoilla.

Ystävällisin terveisin,

Vili

Vili Kaijansinkko
Valmennuspäällikkö
0500 175 505
vili.kaijansinkko@spv.fi

Suomen Purjehdus ja Veneily ry – Segling och Båtsport i Finland rf
Särkiniementie 5 B 62, 00210 Helsinki
www.spv.fi