Project Description

Jäsenyys

Miten liityn toimintaan?

Jos aiot käyttää Windsurfer -lautaasi lähinnä mökillä tai muuten omatoimisesti ja arvokilpailut eivät kuulu tämän hetken suunnitelmiin, ei jäsenyys ole sinulle välttämätöntä. Voit vapaasti osallistua myös kursseille ja demotapahtumiin ilman jäsenyyttä.

Jos haluat liittyä Windsurfer Class Europen jäseneksi, olet automaattisesti myös Suomen Windsurfer Liitto ry:n (SWL) virallinen jäsen ja saat mm. oman purjenumeron, joka on hyödyllinen kilpailuissa.

Windsurfer -luokan jäsenyys

Liittymällä jäseneksi olet osa kansainvälistä Windsurfer -yhteisöä ja saat seuraavat edut:

  • Henkilökohtainen kansainvälinen Windsurfer -luokan purjenumero sekä nimi ja purjenumero Windsurfer Class Europen jäsensivulla
  • Oikeus käyttää Suomen Windsurfer Liiton lautoja jäsenhintaan
  • Oikeus osallistua kansainvälisiin Windsurfer -luokan kilpailuihin sekä luokan kotimaisiin arvokisoihin* ja mahdolliseen rankingiin
*SM-kisoihin voivat osallistua myös
Suomen Purjelautaliitto (SPLL) ry:n alaisten seurojen jäsenet

Seuran jäsenyys

Klubeista ja seuroista löydät saman henkisiä kavereita purjelautailuun ja voit osallistua niiden toimintaan, kuten koulutukseen, kisoihin ja retkipurjehduksiin. Joillakin pursiseuroilla on oma purjelautajaos ja näiden lisäksi Suomessa on myös erillisiä purjelautaklubeja ja -seuroja.

Liity Windsurfer -luokan tai seuran jäseneksi:

SPLL:on purjelautakoulut:
spl.fi/seurat

Tervetuloa Windsurfer meininkiin!

Suomessa on tuhansia järviä ja meri ympäröi maatamme niin etelässä kuin lännessä. Et siis tarvitse omaa rantaa, etkä välttämättä edes omaa lautaa. Tule testaamaan, seilaamaan ja nauttimaan!