Project Description

Laudan hankinta

Osta oma Windsurfer LT

Oman Windsurfer -purjelaudan voit ostaa joko luotettavilta maahantuojilta ympäri Suomea tai omatoimisesti Windsurfer Europen omasta nettikaupasta. Linkit ja tarkemmat Windsurfer LT laudan tekniset tiedot ovat alempana.

Windsurfer LT laudan saat myös halutessasi brändättynä Mistralin, Starboardin, Exocetin tai i99 logoilla, vaikka itse lauta ja sen osat ovat yksityyppivälineitä (samoja välineitä).

Windsurfer LT purjelautasetti sisältää:

Purjeen, purjelaudan, kölin, peräevän, maston, kaksiosaisen mastojalan, nostoköyden ja puomin. Kölejä on kahta kokoa. NS race köli joka on isompi kuin koulu köli. Pienestä kölistä voi olla iloa matalissa rantavesissa ja esimerkiksi lasten harjoitellessa lautailua.

Purjeita on useita eri värejä – leikkaukseltaan ja materiaaliltaan ne ovat kuitenkin samoja.

Windsurfer LT purjelaudan mitat:

p 365 cm | l 73,9 cm | paksuus 13,8 cm | 15 kg | purje 5,7 m2 I koulupurje 4.5m2

 


Uudistettu Windsurfer LT -lauta lanseerattiin 2018

Windsurfer -lauta siirtyi nykyaikaan muutamilla tärkeillä muutoksilla: epoksi runko on jäykempi ja helpompi purjehtia sekä kevyempi kantaa. Suurempi tilavuus tarjoaa nautintoja monen kokoisille ihmiselle sekä opetuskäytössä, harrastelautana että kilpavesillä. Uudessa Windsurfer -laudassa on myös kokonaan sisään kääntyvä köli. Laudan valmistaja on Cobra International.

Suomen Windsurfer Liitto on toiminut vuodesta 1975 alkaen. Uudistusten myötä luokka on nopeassa kasvussa niin Suomessa kuin maailmanlaajuisesti, sillä purjelautailu on upea laji ja tällä laudalla on monipuoliset käyttömahdollisuudet.

Uudella Windsurfer -laudalla purjelautailu on helppo oppia ja mukava harrastaa. Tyynellä säällä lauta on mainio väline suppailuunkin. Kilpavesillä uudet ominaisuudet tuottavat paljon iloa myös kokeneille purjelautailijoille.

MYYJÄT SUOMESSA

Alla on linkit ja yhteystiedot maahantuojille, joilta voit hankkia uuden Windsurfer LT -laudan ja hauskat hetket vesillä voi alkaa! Voit halutessasi ostaa laudan myös muille tunnetuille merkeille brändättynä. Näitä ovat Mistral, Starboard, Exocet ja i99. Eri maahantuojat edustavat eri brändejä, mutta laudat ja välineet ovat kuitenkin identtiset on lauta sitten Windsurfer tai joku muu näistä. Alla on linkki myös Windsurfer Europen omaan nettikauppaan Roomaan. Ja mikäli et alussa lähde hankkimaan omaa lautaa tai muutoin haluat harrastaa ilman omaa lautaa on se mahdollista tämän sivuston Koulutus kohdassa listattujen toimijoiden kautta.

Laudan hankinnassa voi neuvoa:

tel. +358 50 5541 617

jaska.rewell@gmail.com

Twind Oy

Mistral Windsurfer LT

IAN RAUTELIN

Verkkokauppa: www.twind.fi

tel. +358 41 5661 491
info@twind.fi

Noudot:
Kalliorinteenkuja 6
02770 Espoo, Finland

Surfsport

Exocet Windsurfer LT

PETTERI NENONEN

tel. +358 45 6717 817
info@surfsport.fi
www.surfsport.fi

Lääkärintie 21
55330 Tiuruniemi, Finland