Suomen Windsurfer Liitto ry (SWL) ja Vihreä älyenergia Oy solmivat yhteistyösopimuksen 6.5.2021.

Sopimus on ensimmäinen tuulivoimamyyjän ja purjehdusorganisaation välillä Suomessa. “SWL:n puolesta olemme ylpeitä, kun voimme näin puhua luonnollisen ja puhtaan energialähteen puolesta ja välittää ympäristön suojelun merkitystä tuleville sukupolville. Tuulivoiman ja purjehduksen liitto on täydellinen!” toteaa SWL:n puheenjohtaja Jaakko Rewell.

“Olemme toimintamme alusta (2015) lähtien keskittyneet vihreään ekologiseen energiatuotantoon ja entisinä Nokian matkapuhelimien insinööreinä olemme satsanneet kumppaniemme kanssa nimenomaan älykkään tuntituotteen kehittämiseen. Älytuuli viittaa siihen, että tuotteen mukana tulee (kesän 2021 aikana) ensiluokkainen mobiilisovellus oman kodin energiankulutuksen vähentämiseen. Sovellus tunnistaa mihin energiaa kuluu ja ehdottaa juuri sinulle sekä sinun kodillesi sopivia säästökohteita. Sovellus myös laskee kotisi energialuokan ja miten voit parantaa energialuokitustasi. Voit purjehtia ekologisesti energiankäytössäsi”, kiteyttää Kalle Nevala, Vihreä älyenergia Oy:n toimitusjohtaja. www.vihreaenergia.com

 

Vihreä älyenergia Oy:n ja Suomen Windsurfer Liitto ry:n yhteistyö

SWL on aloittanut valtakunnallisesti yhteistyön pursiseurojen ja purjelautaseurojen kanssa liittyen purjelautailun ja SUP-lautailun perusopetukseen. On kestänyt noin 30 vuotta siitä, kun Suomessa viimeksi myytiin kaiken painoisille henkilöille sopivaa koulutuspurjelautaa. Uusi Windsurfer sopii nyt tähän tarkoitukseen kuin nakutettu ja toivottavasti pystymme nyt yhdessä purjehdusseurojen kanssa tarjoamaan uutta sisältöä seurojen juniorikoulutuksen ohjelmistoon. Luokkaliittona teemme yhteistyötä kaikkien seurojen kanssa ja kansainvälisen liittomme tukemana järjestämme myös itse kilpailuja ja leirejä.

Yhteistyössä Vihreä älyenergia Oy:n kanssa olemme kehittäneet kolme eri tuulienergiatarjousta kotitalouksille. Kaikista näistä sopimuksista maksaa Vihreä älyenergia Oy Suomen Windsurfer Liiton juniorikoulutukseen sovitun summan.

Vaihda nyt sähkösopimuksesi ÄLYTUULEEN ja tuot näin nuoria mukaan puhtaan ja usein elinikäisen purjehdusharrastuksen piiriin!

 


Älytuuli Bofori

 • Omakotitaloihin
 • Isommalle kulutukselle
  (10 MWh – 30M wh) Yli 30MWh perimme 0,39 snt/kwh marginaalin.
 • Energia: 0 snt/kWh
  marginaali + tunti spot
 • Kuukausimaksu: 9,95 e/kk
 • Jokaisesta tehdystä sopimuksesta
  2 €/kk SWL:n juniorikoulutukseen

9,95 €/kk

TILAA TÄSTÄ JA TUE JUNIORIPURJEHDUSTA

 


Älytuuli Mistral

 • Rivitaloihin ja kerrostaloihin
 • Pienemmälle kulutukselle
  (0 – 10MWh)
 • Energia: 0 snt/kWh
  marginaali + tunti spot
 • Kuukausimaksu: 6,95 e/kk
 • Jokaisesta tehdystä
  sopimuksesta 2 €/kk SWL:n
  juniorikoulutukseen

6,95 €/kk

TILAA TÄSTÄ JA TUE JUNIORIPURJEHDUSTA

 


Älytuuli Pasaati

 • Määräaikainen: 24 kk
 • Energia: 5,39 snt/kWh
 • Kuukausimaksu: 2,90 e/kk
 • Jokaisesta tehdystä
  sopimuksesta 20 €/kk SWL:n
  juniorikoulutukseen

 

 

2,90 €/kk

TILAA TÄSTÄ JA TUE JUNIORIPURJEHDUSTA

Yhteistyömme on osa laajempaa “Puhtaasti tuulivoimalla” -kampanjaa, jolla viitataan purjehduksen ja tuulivoiman luonnolliseen yhteistyöhön. Tästä kampanjasta tiedotetaan yhteistyössä Suomen Tuulivoimayhdistyksen kanssa.

Suomen Tuulivoimayhdistys on tuulivoima-alan edunvalvontajärjestö, joka tasaa tietä suomalaiselle tuulivoimalle ja jakaa tietoa alan ajankohtaista asioista.

Purjehduksen luokkaliittona Suomen Windsurfer Liitto ry haluaa tukea uusiutuvan sähkön tuotantoa tuulivoimalla. Suomen Tuulivoimayhdistys ry ja Vihreä älyenergia Oy ovat teemalla “Puhtaasti tuulivoimalla” Windsurfer World Trophy -regatan yhteistyökumppaneita Hangossa 13.-15.8.2021

www.tuulivoimayhdistys.fi